Vopselele pe baza de solvent Lechler


Vopselele pe baza de solvent LechlerLECHSYS

LechlerLECHSYS este un sistem multifuncțional creat pentru producerea tuturor  culorile pastelate si unele culori metalice.este format din 29 de Coloranti de bază, și 61 de Rășini C (Binder).

  • Culorile de bază sunt disponibile în dimensiuni de la 1 și 3,75 lt. Lianții sunt disponibili în diverse dimensiuni administrat doze pentru a obține produse finite de la 04:16 lt.
  • Peste 10.000 de culori pastelate industriale care creează toate marile culorile pieței, inclusiv principalele standarde internaționale (RAL, Standard britanic, AFNOR, CNVM, vehicule etc.), lasă să se răspundă în mod fiabil la orice solicitare a pieței. Propunerea de culoare este completata de New Maestrul Chroma, conținând folii transparente mai mult de 2.800 de referinte de culoare aranjate în ordine cromatic.

    Puteți crea:

  • Primers anticorozive și fondurile epoxidice pregătire, epoxi-acrilic, sintetic, sintetic-fenolic, epoxi-ester, spălare grund, poliuretan și poliacrilic.
  • Vopslele monocomponente : sintetic, alchidice, nitro, acrilic, epoxi-ester, vinil,-ciclu de cauciuc, nitro și strat dublu.
  • Vopsele bicomponente: poliuretan MS și Ultra HS, MS și Ultra HS acrilice, epoxidice, moale la atingere și nitro. Multe finisaje sunt disponibile în diferite efecte estetice:, mat, satin, textura, coaja de portocala lucios.

 

Consultati si catalogul de produse