Distribuitor Etalon


Distribuitor EtalonCand vine vorba de produse pentru finisari auto de o calitate ireprosabila la un pret corect, ETALON indeplineste si depaseste toate standardele.

 

ETALON este rezultatul testarilor de produs si al analizei continue a pietei produselor pentru finisari auto.

 

Mai mult decat o alternativa la oferta actuala, ETALON inseamna in primul rand o selectie atenta si amanuntita a produselor pentru finisari auto existente pe piata.

 

Scopul ETALON a fost sa puna la punct un intreg sistem de produse profesionale, o gama larga si diversificata de produse care sa poata acoperi cele mai exigente cerinte ale profesionistilor in domeniul finisarilor auto. Astfel, a ajuns sa-si formeze un portofoliu bogat si variat de produse de cea mai buna calitate, la preturi accesibile.

 

ETALON a construit o retea de distribuitori in peste 30 de tari din intreaga lume si se bazeaza in continuare pe servicii post-vanzare generoase, suport tehnic si de marketing si un brand modern si dinamic.

 

Autolak va ofera produse profesionale pentru finisari auto marca ETALON: produse pentru polish, adezivi, produse pentru etansare si fixare, chituri, fillere, lacuri, hartie si folii pentru mascarea suprafetelor, produse pentru curatat necesare in vopsitoriile auto, consumabile, accesorii si scule abrazive, produse pentru protectia muncii in vopsitoriile auto.

 

CATALOG DE PRODUSE PROFESIONALE MARCA ETALON

CATALOG DE PRODUSE PROFESIONALE MARCA ETALON - MARINE 

 

Produse finisari auto  Etalon